Purificatie Huize Glory

De eerstvolgende retraite vindt plaats van 11 april tot en met 16 april 2019 in Huize Glory te Bergen aan Zee (NH). Huize Glory is een hotel met een bijzondere sfeer en uitstraling boven op het duin. Het is een prachtige gelegenheid voor de purificatie-retraite. Er zijn onder andere genoeg gelegenheden om je terug te trekken voor duin-, bos- en strandwandelingen.

Om iedereen goed te kunnen faciliteren, zijn er verschillende kamers voor ieders budget. We bieden eenvoudige kamers tot luxe hotelkamers:

All-in tarieven purificatie-retraite (6 dagen)

Let op: prijzen zijn per persoon.

  • hotelkamer    € 799,-
  • * Toeslag als je alleen in een hotelkamer wilt afhankelijk van het soort luxe kamer varieert van € 60,- tot € 165,-.

  • Huisje (slk)             € 699,-

In elk Huisje heb je een eigen slaapkamer met twee losse bedden.
Een Huisje deel je met 2 of 3 huisgenoten en is voorzien van twee douches, twee toiletten, keuken en grote woonkamer.
Mocht je graag een slaapkamer willen delen met een goede vriend(in) of partner dan is dat geen probleem.
Geef bij je aanmelding wel even aan dat je graag de kamer deelt en met wie, in het kopje bericht/opmerkingen.

Als je enige problemen hebt omtrent je gezondheid en/of voedselallergieën meld dit dan bij je aanmelding in het kopje bericht/opmerkingen. Dan kunnen we hier rekening mee houden en je op de juiste manier faciliteren.

Na het invullen van het aanmeldingsformulier, ontvang je een bevestigingsmail met de factuur. Nadat de aanbetaling (50% van de prijs gewenste kamer) bij ons ontvangen is, is je aanmelding definitief. Restbetaling dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de purificatie overgemaakt te zijn. Mocht je in de laatste 2 weken voor de purificatie je aanmelden dan dient het gehele bedrag in 1 keer op de bankrekening te zijn gestort. Restitutie is niet mogelijk.

Website Huize Glory